Scheepsherstellingen

Hermotoriseren van vaartuigen

Bij het hermotoriseren van schepen worden de motoren volledig uitgebouwd. Daarna ondergaan ze een grondige revisie en waar nodig herstellingswerken. Versleten of defecte onderdelen worden vervangen. Als de motoren weer helemaal in goede staat zijn, bouwen we ze opnieuw in en sluiten we volledig weer aan. Is de motor van uw schip stuk of versleten? Neem snel contact op met scheepsherstellingen Antwerp Naval Repairs BV (ANR) in Antwerpen.

Herstellen huidplaat

Door een aanvaring kan de huidplaat van een vaartuig beschadigd geraken. In dat geval branden we de beschadigde plaat los. Daarna wordt een nieuwe plaat geplaatst. Deze wordt volledig afgelast, zowel aan de buitenkant als aan de binnenzijde. Om er zeker van te zijn dat de lasnaden van goede kwaliteit zijn, worden deze ultrasoon getest. Schade aan de huidplaat van uw boot? Neem contact op met scheepsherstellingen Antwerp Naval Repairs BV (ANR) voor een offerte.

Herstellen van boegschroef of propeller

Een boegschroef heeft een levensduur van enkele jaren. Op de duur werken de elektromotoren niet goed meer en zijn de tandwielen versleten. Wanneer de boegschroef beschadigd of versleten is, vervangen we deze. We demonteren de oude schroef en plaatsen een nieuwe. Daarbij verzorgen we de volledige aansluiting van de leidingen. Is uw boegschroef toe aan vervanging? Neem contact op met scheepsherstellingen Antwerp Naval Repairs BV (ANR).

Herstellen kopschade

Na een aanvaring kan de kop van een schip schade oplopen. Scheepsherstellingen Antwerp Naval Repairs BV (ANR) uit Antwerpen herstelt of vervangt de kop. De kop van uw schip beschadigd? Vraag een offerte

Alle soorten herstellingen boven waterlijn

We hebben nu enkele van de meest voorkomende herstellingen- en onderhoudswerken aan schepen en vaartuigen opgesomd. Maar, u kunt voor alle soorten herstellingen boven de waterlijn terecht bij Scheepsherstellingen Antwerp Naval Repairs BV (ANR)

Op zoek naar een scheepshersteller in de regio Antwerpen? Neem dan snel contact op met scheepsherstellingen Antwerp Naval Repairs BV(ANR)


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT