Barge Cranes Belgium (BCB)

Ontstaan

Barge Cranes Belgium BV (BCB) startte in 2002 met het ontwerpen en fabriceren van autokranen onder toezicht van Germainscher Lloyds, voornamelijk voor binnenvaartschepen.

Onze eerste autokranen (8.5 M - 12.5 M SWL KG manueel uitschuifbaar) zijn met de jaren geëvolueerd:

  • in lengte: 12 meter tot 20 meter uitschuifbaar
  • in capaciteit: tot SWL 1950 KG

De kranen zijn hydraulisch uitschuifbaar met of zonder last. Als extra optie is bediening op afstand mogelijk.

Al onze kranen worden in eigen werkplaats op maat van de klant vervaardigd. Onze kranen zijn CE gemerkt voorzien van een compleet kraanboek. Onze kranen worden na plaatsing gekeurd door bureau veritas met last.

Onderdelen

Voor autokranen zijn steeds elektrische lieren op voorraad van het merk BREVINI.

Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar:

  • BWF 005 met e-motor 1.5 Kw
  • BWF 010 met e-motor 3 Kw

Verder zijn er nog diverse andere onderdelen en accessoires voor autokranen verkrijgbaar.

Zo zijn er altijd verzwaarde haken in voorraad en kunnen autokraankabels op lengte met certificaat snel geleverd worden.
Aluminium-hijsbeugels lengte 2500mm en 2800mm en ook op maat behoort tot de mogelijkheid alsook RVS steunen voor het parkeren van de kraan.

KraanTest met waterzak

Elke nieuwe kraan wordt getest met een gevulde waterzak onder supervisie van B.V. Ook bestaande kranen kranen testen wij voor u, met of zonder supervisie van bureau Veritas of andere instantie bij ons voor de deur alsook op verplaatsing

Op zoek naar hydraulische autokranen of onderdelen voor uw bestaande autokraan? Neem contact op Barge Cranes Belgium BV (BCB) Antwerpen voor een offerte en een snelle levering.


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT